Post!

Kijk eens wat een leuke post ik deze week heb ontvangen 🙂

Post beide

Laten we met het leukste beginnen: het boek De reputaties van Juan Gabriel Vásquez. Dit boek heb ik gewonnen met een winactie van Hebban. Super gaaf! Het leesexemplaar wordt aangeboden door uitgeverij Signatuur. Ik ben er al in begonnen en mijn recensie zien jullie over een kleine twee weken verschijnen. Ik vind het heel gaaf dat ik dit boek voor de verschijningsdatum (14 oktober) mag lezen.

De Reputaties - ongelezen

Het boek was een stuk dunner dat ik had verwacht. Het is een mooi, klein, dun, licht boekje. Toen ik het op de deurmat zag liggen, was ik een beetje bezorgd of het boek niet beschadigd zou zijn. Het was immers gewoon in de brievenbus gekomen en niet elke postbezorger zou dat zo zorgvuldig doen als ik. Maar gelukkig was een envelop met bubbeltjesplastic aan de binnenkant niet noodzakelijk. En nu wist ik meteen wat ik kreeg!

Hoe overleef ik...? lees en schrijf special

Op het Hoe overleef ik…? tijdschrift ben ik denk ik twee jaar geabonneerd geweest. Ja, geweest, want mijn abonnement is inmiddels opgezegd. Ik wilde graag een abonnement op de Moodiez – ik had één nummer voor m’n verjaardag gekregen en vond het wel leuk. Twee abonnementen was te veel, dus moest ik er eentje opzeggen. Maar Moodiez is failliet – dat is gisteren gemaild naar alle lezers (dat ben ik niet, maar veel van mijn vriendinnen wel). Maar goed, mijn HOI abonnement loopt nog tot maart 2015.

Naar dit nummer keek ik uit, want het was een lees en schrijfspecial. Ik verwacht veel boekentips en interviews met schrijvers. Ook hoop ik dat ik eindelijk eens iets win met een winactie! Ik heb het blad even doorgebladerd, en raad eens wie ik tegen kwam? Laura van Laura’s book journal! Binnenkort zullen we de details wel op haar blog zien 😉

HOI - Laura

Ik kwam uit school en zag tussen de post twee dingen voor mij zitten. Ik liep naar boven met warme chocolademelk en een Milka oreo reep (heerlijk!). Ik ging achter mijn bureau zitten en bekeek het door mij gewonnen boek. Ik was heel blij en voelde me voor het eerst een echte boekenblogger. Ik hoop dat ik dit soort momenten vaker mag beleven.

In ieder geval ben ik Hebban en uitgeverij Signatuur erg dankbaar. Ik ben al begonnen in De Reputaties, en als jij dat ook wilt, kan je hier het eerste hoofdstuk lezen. Ik vind vooral de cover erg mooi, maar dat en meer lees je binnenkort!

Ben jij benieuwd naar het nieuwe boek van Juan Gabriel Vásquez? 

4 Comments

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s