SSS: 6 series die ik echt moet gaan lezen

Zes series maar?! Dat wordt een uitdaging. ”Gelukkig” heb ik 2 weken geleden al veel series gebruikt in mijn lijstje; ik werk niet zo ver vooruit dat ik wist dat er deze week series op mijn lijstje moeten staan. Dus nu 6 andere series (willekeurige volgorde)!

1. Project Persefone – Michelle Gagnon
Het eerste deel (Het experiment) heb ik afgelopen week meegenomen bij de bieb. Tot dan toe had ik er nog nooit van gehoord. De volgens mij uit twee delen bestaande serie lijkt me super spannend!

2. Edelsteentriologie – Kerstin Gier
Onze bieb is echt heel gemeen, want het heeft wel deel 2 (Saffierblauw) en deel 3 (Smarachtgroen) van deze serie, maar niet deel 1 (Robijnrood) en daar moet ik natuurlijk mee beginnen. Deze serie is mij meerdere keren aangeraden en daarom wil ik hem graag lezen.

3. Het fluistereiland – Elizabeth George
Deel 2 heb ik al best vaak in de bieb zien staan en toen ik deel 1 afgelopen zomervakantie bij de V8D voor maar 5 euro tegenkwam (boeken met een rode sticker waren 1 + 1 gratis dus ik had 2 boeken voor 10 euro) heb ik ‘m meteen gekocht!

4. Legend – Marie Lu
Wil ik gewoon lezen, geen bijzondere reden, het lijkt me gewoon een coole serie! Deel 1 heb ik als e-book, volgens mij, dus ik denk dat ik volgende mei- of zomervakantie (op reis) begin aan deze trilogie.

5. Endgame – James Frey
Het eerste deel is nog niet eens twee weken uit en er zijn al heel veel recensies verschenen. Concluderend kan ik volgens mij zeggen dat het verhaal op zich wel goed is, maar dat er een beetje een grote hype om het boek is ontstaan. Endgame – de opdracht is het eerste deel van de serie genaamd Endgame (verrassend). Volgens mij wordt het een trilogie. Ik wil ze graag allemaal lezen (al is alleen deel 1 pas uit) om zelf te oordelen.

6. Goddess Test – Aimee Carter
Een triologie die me erg leuk lijkt. Nothing more 🙂

Oké, de zes series zijn bereikt, helaas.. Ik kan nog wel even doorgaan. Ik wil namelijk graag de series van Maggie Stiefvater lezen (De Raven Cycle en The Wolves of Mercy Falls serie); Just One Day serie van Gayle Forman; The Mortal  Instruments serie van Cassandra Clare (ik heb de dvd van City of Bones op Manuscripta gewonnen!) en tot slot (voor nu dan) de Lorien Legacies serie (beginnend met I am Number Four) van Pittacus Lore (pseudoniem van James Frey, kom ik net achter!).

 

Met welke van bovenstaande series kan ik volgens jou écht niet langer wachten en moet ik gewoon echt gaan lezen?

2 Comments

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s