Media Monday: DIY & recensie

Vandaag is er dubbel zo veel leesvoer! Op twee andere plekken zijn onlangs stukken van mij verschenen, daar verwijs ik jullie naar. Heb je deze schrijfsels gemist? Hieronder zet ik de linkjes voor je op een rij zodat je snel weer bij bent gelezen 😉 

Weet je nog dat ik recensent ben voor Young-Adults.nl (lees het nieuws hier)? Afgelopen maand ontving ik mijn eerste recensie-exemplaar! Ik heb Oog om Oog gelezen en ook van een recensie voorzien. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan hier mijn recensie!

Een boek getiteld Oog om Oog klinkt als een boek waarin gevochten wordt op leven en dood. Alles wat ik hoorde over dit tweede boek van schrijver Buddy Tegenbosch is meer dan positief. Vol goede moed begon ik aan deze young adult thriller die volop geprezen werd: verbaas me maar, Buddy!

Ik heb er al veel positieve reacties op gekregen, zowel online als in real life. Dat vind ik echt super leuk!

Ik ben creatief bezig geweest en versierde een to be read jar. Dat wil jij natuurlijk ook: het is een leuke manier om te bepalen welk boek je gaat lezen. Ga aan de slag met deze simpele do it yourself en creëer een eindresultaat helemaal zoals jij dat wil!

Voor ieder die moeite heeft met het bepalen welk boek je zal lezen, maar ook voor degenen die op een leuke manier boeken willen uitkiezen, degenen die leuk creatief bezig willen zijn én degenen die hun boekenkast vrolijk willen maken biedt deze do it yourself uitkomst!

Mijn eerdere artikel als Storm Chaser lezen? Klik hier voor een zomers gevoel!

Advertenties

1 Comment

  1. Pingback: Tag | To Be Read | Femke leest!

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s