Media Monday: Word jij een Storm Chaser?

Eigenlijk had ik moeten vertellen hoe stom het afgelopen jaar voor mij als Storm Chaser was. Dan zou niemand zich meer aanmelden als nieuwe Storm Chaser en had ik de kans om herkozen te worden! Na twee regels bleek dat het te moeilijk is om negatieve woorden op te schrijven over Storm Publishers. Het was namelijk heel leuk om Storm Chaser te zijn! Zo leuk dus, dat ik niet meer weg wil.

We begonnen het jaar met stagiair Freya, heel georganiseerd kregen we allerlei taken. Zo zat ik in het artikelen team en mocht ik dit jaar twee keer een artikel schrijven voor de site, en brainstormde ik over evenementen. Andere groepen organiseerden de schrijfwedstrijd en dachten na over de promotie, om wat voorbeelden te noemen.

We kregen de mogelijkheid om De stem van de zee als voorruitexemplaar te lezen, dus al voordat het boek verkrijgbaar was. Ik heb de boekpresentatie van Hitte bijgewoond. Naast alle digitale brainstormuurtjes zijn we dit jaar twee keer samengekomen om gezellig te praten over boeken en Storm Publishers. Als leuk extraatje ontvingen we leuke goodies.

Rond de zomervakantie lag het een beetje stil, Freya was inmiddels weg. Gelukkig ging ik die zomer naar hun YA Summer Camp dat toen voor het eerst georganiseerd werd. Echt een super leuke ervaring was dat! Eén van de begeleiders daar was Alex, die later stage liep bij Storm Publishers, samen met Eline. Samen waren ze een sterk team, dat merkten wij als Storm Chasers ook.

Nog iets leuks is dat ik als recensent werd aangenomen bij Young-Adults.nl! Zo zie je maar wat voor verschillende contacten ik heb gelegd bij de uitgeverij. Het is ongelofelijk leuk om daar zo betrokken bij te zijn en om samen te werken met het enthousiaste team van Storm Publishers.

Wij waren de allereerste Storm Chasers, helaas was dat alleen voor dit jaar. Ik ben blij dat ik de eer had om in dit promotieteam te zitten. Ondanks dat we veel contact blijven houden, is mijn jaar als Storm Chaser (bijna) voorbij. Het goede nieuws voor jou is dat ze weer opzoek zijn naar nieuwe Storm Chasers. Je kan je nog aanmelden, over een paar dagen sluit de inschrijving. Dit is wat iedere young adult boekenwurm wil! Lees alle voorwaarden hier. En dan is het een kwestie van hopen op een mailtje met leuk nieuws!

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s