Wrap up | Maart

Mijlpaal, mijlpaal! Dit is het 300ste bericht op mijn blog, wow! Dat is toch wel even iets om te noemen. Maar ik ga er ook weer niet te lang bij stilstaan, want het zullen er natuurlijk gauw meer worden: ik blog gewoon door! Vandaag dan ook, zoals aan het begin van elke maand, een wrap up. Dit keer de maand maart: 31 dagen, 7 boeken.

IMG_0118

Zoals je ziet las ik deze maand maar liefst drie manuscripten, boeken die nog niet verschenen zijn! Je ziet Altijd Anders van Ingrid Kluvers, een boek waar ik hier al over schreef, omdat de Hebban meeting bij uitgeverij Moon in het teken stond van dit boek.

Ook doe ik mee aan een leesclub op Hebban. Van In het spoor van de eclips mochten we een vooruit-exemplaar ontvangen en inmiddels heb ik het echte exemplaar ook, het is zo mooi ❤ Mijn recensie kan je alvast lezen op Hebban, klikkerdeklik.

Een boek waarvan de recensie al op mijn blog is verschenen is Nodig, dat ik beoordeelde met vier sterren. Check hier waarom! Mijn recensie van Daan & Nadia verschijnt nog op young-adults.nl

Tot slot las ik Legend op mijn e-reader en leende ik Hier was ik bij de bibliotheek.

IMG_0124

Nieuwtje: ik ben van plan vanaf volgende maand een maandoverzicht te maken bestaande uit lijstjes. Zoals een top 3 gelezen boeken, 3 hoogtepunten en ik deel bijvoorbeeld 3 blogs en/of video’s. Ik twijfel alleen nog of ik de wrap up er dan in houd of niet. Je kan het namelijk ook al zien op Goodreads als je me toevoegt en op Instagram post ik sowieso een foto van gelezen boeken in de maand. Wat vind jij van dit plan? En ik ben ook benieuwd wat het beste boek is dat jij deze maand hebt gelezen!

Maart in cijfers

Aantal gelezen boeken: 7

Totaal gelezen boeken 2016: 19 / 70

10 Comments

  1. Pingback: Update | Reading Challenge 2016 | Femke leest!

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s