Evenement | YA-Avond in Alphen (vrijdag 15 april)

Binnenkort vindt er een young adult avond in Alphen aan den Rijn plaats! Eind deze week is er op vrijdag 15 april vanaf 19.00 een vol en gezellig druk programma bij Boekhandel Haasbeek! Ik ben van de partij, kom jij ook?

Het evenement staat al lange tijd op de planning, oorspronkelijk als boekpresentatie van Het boek van voorheen, het nieuwste nog-niet-uitgekomen-boek van Jen Minkman en met verschillende workshops die je kan volgen. Inmiddels zijn er steeds meer auteurs die ook aanwezig zullen zijn en zijn er workshops bijgekomen. Op het Facebook-evenement vind je alle informatie en ik zal hier even het programma doornemen, want ik ben enthousiast!

Boekpresentatie

Om 19.15 is de boekpresentatie van ”Het boek van voorheen” van Jen Minkman. Vanaf 30 april ligt dit boek in de winkels, maar op 15 april kan je dit boek al kopen tijdens de boekpresentatie. Natuurlijk kan je je boek ook laten signeren. Ik heb het boek al mogen lezen als recensie-exemplaar. Lees hier wat ik van het boek vind.

Workshops

Er komen Nederlandse auteurs: Jen Minkman, Patty van Delft, Chinouk Thijssen, Maren Stoffels, Esther Walraven en Miriam Bruijstens, Eva Moraal en Sara Zonneveldt. Een aantal van hen zal ook een workshop geven. De twee schrijfworkshops zijn al vol, wel is er nog plek voor de workshop gedichten schrijven met auteur Miriam Bruijstens en boekbloggen met Emmy van Ruijven (Zon en Maan). Ik ga naar die twee laatste genoemde workshops!

Goodiebag

En er is nog veel meer te doen! Zo is er gelegenheid voor een fotoshoot, een verloting van boeken, je krijgt die avond 10% korting op Engelse boeken en je krijgt een goodiebag! Een kaartje kost 5 euro. Om een kaartje te reserveren kan je mailen naar wklos@boekhandelhaasbeek.nl Op de avond zelf moet je dan betalen. Je kunt maximaal 2 workshops volgen die nog niet vol zijn. Bij het Facebook-evenement vind je meer informatie en hieronder som ik het nog even op.

Praktische informatie

  • Aanvang 19.00 uur
  • Eindtijd ca. 21.30 uur
  • Entreeprijs € 5,00
  • Aanmelden via wklos@boekhandelhaasbeek.nl
  • Meer info op Facebook

Ik heb er heel veel zin in! Hopelijk lukt het me ook met ’s avonds reizen maar die moeite is het waard 🙂 Ik vind het ook zo leuk dat er zo veel auteurs komen! Er zijn mensen die daarom van te voren proberen een aantal boeken te lezen van de aanwezige schrijvers. Ik vind het juist altijd veel leuker om op de avond zelf boeken te kopen en die te laten signeren!

Hopelijk tot vrijdag, kom jij ook?!

6 Comments

  1. Pingback: Recensie | Het boek van voorheen – Jen Minkman | Femke leest!

  2. Pingback: Verslag | YA-Avond Alphen met goodiebag! | Femke leest!

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s