Mini recensies #2: Lobsters en Onzichtbaar

Mijn oplossing voor boeken die ik niet helemaal recenseer is een mini-recensie. In elke editie bespreek ik een paar boeken korter dan dat in een volledige recensie doe. Hiervoor maak ik gebruik van een standaard format, waarin links de gegevens van het boek staan inclusief de achterflaptekst en rechts in het gedachtewolkje mijn mening te lezen is. 

Mini-recensies schrijf ik meestal over boeken die ik met 3 sterren beoordeel. Daar heb ik meestal niet veel bijzonders over te zeggen, want het was gewoon leuk. Dit keer is dat het geval bij de twee totaal verschillende boeken Lobsters en Onzichtbaar. Lees in mijn mini-recensies wat ik van deze boeken vind!

Klik op onderstaande afbeelding om de recensie beter te kunnen lezen.

minires lobstersIk was gewoon nieuwsgierig door alle publiciteit erom heen. Hoewel ik verwachtte dat dit niks voor mij zou zijn, wilde ik het toch lezen omdat iedereen het zo geweldig vond. Blijkbaar ben ik niet een van die mensen.

IMG_7333

Klik op onderstaande afbeelding om de recensie beter te kunnen lezen.

minires onzichtbaar

Na het boek Meedogenloos dat mij echt omver had geblazen, verwachtte ik ook wel veel van dit andere boek van Natasza Tardio. Dit is een voorbeeld van verwachtingen die niet worden waargemaakt, maar dat komt doordat Meedogenloos zo tof is. Lees hier mijn recensie van Meedogenloos.

IMG_6891

Het concept van deze mini recensies – boeken waarover ik niet genoeg heb te vertellen, maar waar ik toch iets over wil zeggen – is ‘m nog steeds niet helemaal vind ik. Zo moet ik nog iets doen met de kaft in de mini recensie verwerken. Wat vind jij van het om mijn korte mening over bepaalde boeken te delen op deze manier?

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s