Bookhaul | Lente 2016

Kunnen we inmiddels concluderen dat de zomer is aangebroken? Hoewel je het in Nederland nooit zeker weet, denk ik van wel. Tijd om eens op een rijtje te zetten welke boeken ik de afgelopen maanden nieuw heb gekocht en gekregen. Het laatste boek dat ik in het voorjaar heb aangeschaft was in de boekenweek. Dus we gaan nu verder in maart…

Op Twitter won ik We keken allemaal op dankzij Bol.com! Dit boek stond al op mijn verlanglijstje, het viel me helaas een beetje tegen..

IMG_0083

Bij de Hebban meeting op het kantoor van uitgeverij Moon kregen we een goodiebag mee. Daar zat het boek Vuurvliegjes van Gayle Forman in.

IMG_0518

Tijdens een young adult evenement kocht ik Hij is van mij van Chinouk Thijssen. Haar andere boek Blindelings had ik al gelezen (recensie) en ik was benieuwd of ik dit boek nóg leuker zou vinden, want dat was wel wat ik verwachtte. En het boek is gesigneerd!

IMG_0577

En toen was ik jarig. Even terzijde: zie je die mooie boekensteun?! Check hier hoe mooi die in mijn boekenkast staat.

IMG_0204

Check hier mijn verjaardagsbookhaul met ook de niet-boeken-cadeaus!

IMG_0568

Tegelijkertijd viel ook Altijd Anders op de mat. Als lid van de Hebban YA Club mocht ik het papieren manuscript ter voorbereiding van de meeting met auteur Ingrid Kluvers lezen en nu was de hardcover binnengekomen! Hier kan je mijn recensie van het boek lezen.

IMG_9999

Nog een echt boek dat was binnengekomen nadat ik een vooruitexemplaar had gelezen: In het spoor van de eclips, waar je al een recensie van hebt kunnen lezen omdat ik meedeed aan een Hebban leesclub.

IMG_0705

Nadat ik bij Becky Albertalli was geweest, kocht ik een nieuw boek. De recensie van Vermist lees je hier.

IMG_0819

Bij boekhandel Scheltema in Amsterdam, waar ik ook veel foto’s heb gemaakt, kocht ik deze twee boeken. De recensie van Verdoofd is al online verschenen.

IMG_0846

Ik was natuurlijk in Amsterdam voor Meg Rosoff! Check hier het verslag van de middag toen ik ook haar young adult boek Mij niet gezien kreeg. Het gesigneerde boek heb ik inmiddels gelezen en hier lees je wat ik ervan vind.

Wolken en andere voetstappen, een boek waaraan ik heb meegeschreven, heb ik natuurlijk ook in huis sinds de boekpresentatie.

IMG_1674

Dit was de inhoud van de goodiebag van het evenement met Estelle Maskame, waaronder haar boek Did I mention I love you? Vind ik het boek ook zo goed? Lees het hier!

IMG_1696

Van Reboot kwam eerst een manuscript binnen en toen kregen we ook het echte boek! Hier lees je mijn oordeel: is dit boek hot or not?

Heb je de tel bij kunnen houden? Ik heb 18 nieuwe boeken, hoera! Daar wordt mijn to be read stapel niet kleiner van, toch? Gelukkig heb ik al veel van de boeken die ik nieuw heb ook gelezen. Wil je weten wat ik ervan vindt? Check het recensie-overzicht hier! Eind september weer een nieuwe bookhaul. 

Heb jij de laatste tijd veel boeken gekocht of gekregen?

2 Comments

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s