Contact

Wil je allemaal leuke boeken ontdekken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik focus me voornamelijk op Young Adult boeken. Bekijk hier mijn favoriete boeken (tot en met december 2015). Heb je een aanrader of ben je benieuwd naar mijn mening over een bepaald boek? Ook voor opmerkingen, tips, ideeën of iets anders kun je een mailtje sturen naar femkel33st@gmail.com. Ik vind het gezellig om te mailen en hoor graag van je.

Ook voor zakelijke zaken kunt u mailen. Een recensie van uw boek op mijn blog (bijvoorbeeld in de vorm van een blogtour), samenwerkingen of bijvoorbeeld een winactie? Mailen kan naar femkel33st@gmail.com. Binnen het young adult genre lees ik het liefst thrillers en contemporary/romans, maar ik sta ook open voor iets anders. Daarnaast deel ik ook het laatste nieuws uit boekenland op mijn blog. Ik hoor uw verzoek graag.

Ik ben ook op ondestaande sociale media te vinden. Daarnaast kan je me ook volgen via de e-mail of WordPress. Klik op de button in de sidebar hiernaast, en schrijf je in voor updates via de mail.

Reageer gerust! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s